Uncategorized

Japanin kielen puhetilaisuus 日本語の発表会 16.3.2019

Oulun Suomalais-Japanilainen Yhdistys järjestää japanin kielen puhetilaisuuden yhdessä Oulun seudun japanin kielen opettajien kanssa. Tapahtuman tarkoitus on rohkaista Oulun alueen japanin kielen opiskelijoita puhumaan ja käyttämään japanin kielitaitoaan. Puheiden aiheena on tänä vuonna “Unelmien matka Japaniin”. Aihetta voi tulkita hyvin vapaasti ja voit myös keksiä puheeseesi sopivan otsikon itse. Puheen kesto on noin 3 – 5 min. Puhetilaisuus pidetään Raatin nuorisotalolla 16.3.2019 klo 13.30-16.00.

Puheiden lisäksi on luvassa Japani-aiheista ohjelmaa sekä pientä purtavaa ja juotavaa!

Aika: Lauantai 16.3.2019 klo 13.30-16.00
Paikka: Raatin nuorisotalon kahvio, Raatintie 7

Lisätietoja: osjyhallitus@gmail.com

You may also like...