Uncategorized

Maaliskuun jäsenilta: Café Kaiwa 27.3.2018

Hei jäsenet!

Tervetuloa OSJY:n maaliskuun jäseniltaan, jossa aiheena on tällä kertaa japanin kielen keskustelukerho Cafe Kaiwa. Tarkoituksena on harjoitella japanin kielen puhumisen ja kuuntelemisen taitoa kahvi/teekupposen äärellä. Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan pe 23.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osjyhallitus@gmail.com. Kerro ilmoittautessasi kielitasosi, esimerkiksi montako vuotta olet opiskellut japania. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille lisätietoa mm. keskustelujen aiheista. Tule rohkeasti mukaan, vaikka olisit juuri aloittanut japanin opinnot. Tervetuloa!

Aika: tiistai 27.3.2018 klo17.30-18.30

Paikka: Antell Cafe Piha, Kauppurienkatu 7 (vanhan osan pyöreät sohvalooshit varattu OSJY:lle)

You may also like...