Yhdistys pähkinänkuoressa

Oulun Suomalais-Japanilainen Yhdistys ry eli tuttavallisemmin OSJY on Oulussa toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on tuoda japanilaista kulttuuria oululaisille sekä Pohjois-Suomeen ja toisaalta tehdä Suomea ja suomalaista kulttuuria tunnetuksi japanilaisille. Yhdistyksellä on aktiivisia jäseniä noin 70.

Mitä me teemme?

Järjestämme säännöllisesti noin kerran kuukaudesa vaihtuvateemaisia jäseniltoja sekä vuosittain pari kaikille avointa tilaisuutta. Tapahtumissamme on mm. tehty okonomiyakia, pelattu japanilaisia pelejä ja koettu japanilainen teeseremonia. Tavoitteemme on järjestää toimintaa yhteistyössä Oulussa asuvien tai vierailevien japanilaisten kanssa ja toisaalta tarjota heille mahdollisuuksia tutustua suomalaiseen kulttuuriin. Yksi tärkeimmistä tapahtumista viime vuosina on ollut japanin kielen puhetilaisuus, joka on järjestetty yhteistyössä oululaisten japaninkielen opettajien kanssa. Voit lukea lisää toiminnastamme ja tapahtumistamme yhdistyksen historiikista sekä käydä katsomassa kuvia menneistä tapahtumista Kuvat-osiossa.

Minustako jäsen?

Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneet. Helpoimmin jäseneksi pääsee täyttämällä nettisivuilta löytyvän jäsenhakemuksen. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla. Vuosittainen jäsenmaksu on 14€ perusjäsenelle ja opiskelijoille sekä perhejäsenille 7€. Yhdistyksen toiminnan tukijoille on olemassa kannattajajäsenyys 140€.

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme?

Olemme kiinnostuneita kaikenlaisesta Japanilaiseen kulttuuriin liittyvästä toiminnasta ja autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan toiminnan järjestelyissä. Ota yhteyttä hallitukseen lähettämällä meille sähköpostia yhteydenotto-lomakkeen avulla.